Menu

Vrouwenlijnopstelling


Dochter van je moeder, kleindochter van je oma, achterkleindochter van je overgrootmoeder, achterachterkleindochter van je betovergrootmoeder...

Je moeder is de vrouw die jouw het leven gaf en jullie relatie heeft daardoor grote invloed op jou. Ditzelfde geldt voor haar relatie met jouw oma én voor jouw oma's relatie met haar moeder, enz, enz. 
Jij wordt gevoed door deze lijn van vrouwen. Niet iedereen staat stil bij de impact daarvan op het dagelijks leven, maar alles wat iemand beleeft in haar leven heeft invloed op de generaties erna. Hierdoor dragen veel vrouwen onbewust nog lasten, angsten of pijn mee vanuit hun vrouwenlijn. Dit kan dan zijn weerslag hebben op alle facetten van je leven: je relaties, je kinderen, je werk, je welbevinden. 

Wat je je misschien niet realiseert is dat toen jouw oma zwanger was van je moeder, jij ook al aanwezig was. De eierstokken met eitjes (van jouw moeder) worden namelijk al vanaf week 10 van de zwangerschap gevormd. Zodoende was jij in de eierstok van je moeder al in de buik van je oma aanwezig. 
Misschien kun je je nu nog beter voorstellen hoe groot de invloed in energie is die van vrouw op vrouw wordt doorgegeven.

Zelfs wanneer de relatie met jouw moeder goed is, kan het zijn dat er onder de oppervlakte toch dingen spelen. Je hebt je moeder misschien op emotioneel niveau gemist of je voelde je toch ergens een afstand, een punt waarbij je aanvoelde dat je niet bij je moeder aan hoefde te komen. Al dat soort dingen hebben invloed op jouw leven.

Herken je bijvoorbeeld dat jij de dingen graag voor een ander op wilt lossen? Of dat jij je altijd maar opoffert? Dat je het moeilijk vindt om relaties te behouden? Of voel je om onduidelijke redenen een zwaarte om je heen hangen? 
Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden waarbij het mogelijk is dat er een invloed vanuit de vrouwenlijn doorleeft in jouw leven. Loop jij ook tegen dit soort dingen aan? Dan kan het handig zijn om eens naar jouw vrouwenlijn te gaan kijken. 

Tijdens een vrouwenlijn opstelling krijg je inzicht in de invloed van jouw vrouwenlijn op je leven. We kijken naar wat er onbewust speelt en hoe de liefde weer "vrij" kan gaan stromen. Zodat jij je weer gesteund voelt vanuit je vrouwenlijn en jij jouw eigen plek in kan nemen als dochter, waardoor je je krachtiger voelt om je eigen pad op aarde te lopen.

Door jouw plek als dochter in te nemen, krijg je inzicht en ervaar je rust en kracht om je eigen pad te volgen.

Heb jij interesse in het opstellen van je vrouwenlijn? Neem dan contact op om een datum voor jouw opstelling in te plannen.

 

Vrouwenlijnopstelling

Vraagsteller  € 75,-
Representant  € 15,-

 

Data:
23 oktober 2023
 

Locatie:
Edelstenenwinkel De Verrijking
Dr. Kuyperkade 15
3142 GB Maassluis

Tijd:
19.00-22.00u

Aanmelden kan via het contactformulier of via mail naar leontine@colorsofsoul.nl